Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-09@02:45:43 GMT

موزه یا دهکده صلح در شیراز راه‌اندازی شود

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۱۲۳۳۹

خرداد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشنهاد داد که شیراز مبتکر ایجاد و راه‌اندازی موزه یا دهکده صلح در ایران باشد.
‌به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، علی بهادر پنجشنبه 12 مهر در یک کنفرانس خبری گفت: با توجه به نقش سنبلیک شیراز در ادبیات و وجود نماد صلح و صلح دوستی در میان ادبا و شعرا، در راستای برگزاری نخستین کنگره سلامت برای صلح لزوم ساخت چنین مجموعه‌ای احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح به میزبانی دانشگاه شیراز در آبان ماه امسال بیان کرد: بسیاری از مشکلاتی که در دنیا با آن مواجهیم ناشی از خروج افراد از دایره انسانیت و سپس دین است.
بهادر با بیان اینکه افرادی که مردم را از این دایره خارج می‌کنند فاقد اخلاق اجتماعی هستند، افزود: بسیاری از کشورهایی که چنین مشکلاتی را در دنیا ایجاد کرده‌اند، از دایره انصاف و دوستی و خارج شده و به تحریم روی می‌آورند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ترویج نوع دوستی و پرهیز از خشونت انسانی، جنگ و تاثیر آن بر سلامت را مهمترین پیام برگزاری این کنگره اعلام و خاطرنشان کرد: متاسفانه عده‌ای امروز در کشور  تصور می‌کنند که جنگ خواهد شد به همین دلیل به احتکار و گران فروشی روی آورده‌اند. در حادثه اخیر اهواز نیز نوعی خشونت علیه سلامت انسان‌ها را مشاهده کردیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برگزاری کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی روزهای ٢٣ تا ٢٥ آبان ماه امسال خبر داد.
به گزارش ایسنا، رضا ملک‌زاده پنج شنبه ١٢ مهر در یک کنفرانس خبری با بیان اینکه پیشگیری از بروز هر نوع جنگ از مهمترین اهداف ما در برگزاری این کنگره است، ابراز امیدواری کرد که این هدف به خوبی به جهان مخابره شود.
وی با ابراز تاسف از آمار بالای فوتی‌ها و معلولیت‌های ناشی از حوادث رانندگی در ایران، خاطرنشان کرد: علی‌رغم کاهش آمار حوادث رانندگی در کشور اما به عنوان مثال تنها در ایام نوروز شاهد قربانی شدن تعداد زیادی از هموطنانمان هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین با بیان اینکه در سلامت اصل را بر پیشگیری گذاشته‌ایم، جنگ را یکی از بزرگترین مشکلاتی عنوان کرد که مستقیما بر سلامت انسان‌ها اثرگذار است.
ملک‌زاده ادامه داد: در ایران تجربه مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی و رنجی که برای قشر عظیمی از مردم ایجاد شد، وجود دارد، بنابراین با برگزاری این کنگره باید به عنوان مسئولین عرصه سلامت، از بروز جنگ و خشونت و اثر آن بر سلامت افراد پیشگیری کنیم.
وی همچنین راهکارهای تقویت نقش متخصصان و فعالان سلامت در توسعه گفتمان صلح و سلامت، نقش دولت‌ها و نظام‌های ملی سلامت در توسعه گفتمان صلح و سلامت، نقش تشکل‌های مردم نهاد در گفتمان صلح و سلامت، صلح و سلامت در منطقه خاورمیانه، صلح و سلامت در پرتو همکاری‌های بین‌المللی، اخلاق پزشکی و ارزش‌های انسانی و آموزش پزشکی و صلح گستری را از جمله موضوعات محوری این کنگره عنوان کرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اشاره به وجود 3300 شرکت دانش‌بنیان در کشور بیان کرد: 1100 شرکت از این تعداد در بخش سلامت فعالیت می‌کنند. ٣٥٠ قلم دارو که وارداتی بودند توسط این شرکت‌ها با قیمت کمتری تولید شده‌اند.
مشاور وزیر بهداشت در امور دانشجویان و رئیس نخستین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که پر از خشونت و آسیب است، گفت: آثار جنگ و مشکلات آن امروز در کشورهایی مانند سوریه، عراق، یمن، پاکستان، سودان و لیبی به خوبی مشاهده می‌شود که طی ١٢ سال گذشته میلیون‌ها معلول و صدها هزار کشته بر جای گذاشته است .
محمدهادی ایمانیه با بیان اینکه جنگ تحمیلی در ایران نیز آثار بلندمدتی برای بسیاری از افراد به جای گذاشته که وجود جانبازان گویای این مدعاست، افزود: آمار بالای سوء تغدیه در یمن نیز با شش میلیون کودک، آلودگی محیط زیست و آب آشامیدنی و آلودگی هوا نیز از آثار روانی و روحی ناشی از جنگ محسوب می‌شود.
وی با تصریح بر این نکته که در مقابل جنگ ما دارای فرهنگ اسلامی هستیم که پر از محبت است، خاطرنشان کرد: با وجود فرهنگ اصیل ایران اسلامی لازم بود تا کنگره‌ای با محوریت سلامت و صلح طلبی برگزار شود تا صلح دوستی را در سلامت انسان‌ها افشاگری و تکلیف خودمان را با تبلیغات منفی در دنیا روشن کنیم.
رئیس نخستین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح همچنین با بیان اینکه فعالیت‌های علمی و هنری در حاشیه این کنگره برگزار خواهد شد، گفت: این کنگره آغاز یک حرکت برای ما است .
ایمانیه از حضور ٢٤ متخصص و صاحب نظر از کشورهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی در این کنگره خبر داد و گفت: تعدادی از این افراد از اعضای سازمان‌های بین‌المللی فعال در عرصه صلح و سلامت هستند. ١٠ پنل و میزگرد نیز در حاشیه این کنگره پیش‌بینی شده است و احتمال حضور وزیر امور خارجه برای سخنرانی در این کنگره وجود دارد. مدیر برنامه پروژه آتش‌بس واکسیناسیون سازمان جهانی بهداشت نیز در این کنگره شرکت خواهد کرد.
رئیس نخستین کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح اضافه کرد: همچنان معتقدیم که یکی از مراجع مورد اعتماد مردم، جامعه علوم پزشکی است که نقش موثری در پیشگیری از جنگ و مدیریت دارند.
به گزارش ایسنا در پایان این کنفرانس خبری از کتاب صلح از طریق سلامت رونمایی شد. برچسب ها: منطقه فارس ، موزه ، دهکده صلح

منبع: خرداد

کلیدواژه: منطقه فارس موزه دهکده صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت مشکل‌تراشی بی‌سابقه برای پزشکان زن؛ کمر شلوارت را پایین‌تر بکش!

حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران به بهانه حجاب مانع از ورود جراحان زن به کنگره شد.

 

به گزارش اعتماد، گزارشی از حاشیه‌های کنگره چهل‌وپنجم جامعه جراحان را که دیروز و به روال سال‌های قبل در مرکز همایش‌های رازی واقع در محوطه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، بخوانید.

مشاهدات خبرنگار حاکی از این بود که از ساعت ۸ صبح و از ابتدای آغاز کنگره، مامور حراست این دانشگاه با همراهی یک خانم محجبه - در اتاقک کوچکی که محل ورود دانشجو و مراجعان است - از ورود پزشکان زن و خانم‌های فعال در تولید تجهیزات پزشکی به بهانه بدحجابی و کوتاهی قد مانتو یا شلوار یا تنگ بودن مانتو جلوگیری می‌کرد و ورود مهمانان کنگره، مشروط به تعویض و تغییر لباس بود.

طبق مشاهدات در این اتاقک کوچک، یکی از آقایان عضو هیات برگزارکننده کنگره هم حضور داشت و زمانی که یکی از بانوان مهمان کنگره با ممانعت مامور حراست برای ورود به محوطه دانشگاه مواجه شد، این آقا، کت خود را -‌کت مردانه با قواره‌ای بزرگ‌- به این خانم داد و طبق دستور مامور حراست، مقرر شد که این خانم تا زمانی که در کنگره حضور دارد، این کت مردانه را به تن داشته باشد وگرنه اجازه حضور در کنگره نخواهد داشت که به دنبال موافقت مامور حراست، این خانم در همان اتاقک کوچک و در مقابل چشم آقای مامور حراست! مانتوی خود را تعویض کرد و کت مردانه را پوشید.

باقی بانوان شرکت‌کننده در این کنگره با وضع مشابه مواجه بودند. یکی از پزشکان زن که برای شرکت در این کنگره از شهر اهواز به تهران آمده بود گفت که مامور حراست او را وادار کرده مانتو بخرد و این خانم، مجبور شده با اجاره یک خودروی اینترنتی، به مراکز خرید نزدیک به مرکز همایش‌های رازی برود و برای خرید مانتویی که مطابق تاکید مامور حراست بوده، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پول بدهد تا اجازه ورود به کنگره بگیرد.

پزشک دیگری گفت مامور حراست او را وادار کرده به خانواده‌اش تلفن بزند و آنها با وجود ترافیک و شلوغی بزرگراه همت و تمام محورهای اطراف محل برگزاری همایش در ساعات صبحگاهی، برایش مانتو بیاورند تا بعد از تعویض لباس و پوشیدن مانتوی مناسب! اجازه ورود به کنگره داشته باشد.

پزشک دیگری گفت مامور حراست با مشاهده قد شلوار این خانم به او گفته «کمر شلوارت را باید به اندازه‌ای پایین بکشی که بالاتر از مچ پاهایت معلوم نباشد!»

مشکل‌تراشی حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ورود مهمانان کنگره به قدری ادامه یافت که برخی روسای انجمن‌های تخصصی ناچار شدند محل برگزاری کنگره را ترک کرده و در میانه سخنرانی‌ها، به همان اتاقک کوچک بروند و با چانه‌زنی، مشکل «پوشش» مهمانان را حل کنند آن‌هم درحالی که تمام مهمانان کنگره که همگی، پزشک و از اعضای جامعه پزشکی هستند اذعان داشتند که هر سال در کنگره حضور داشتند اما طی دو دهه اخیر و در طول فعالیت ۴ دولت اصولگرا و میانه‌رو از نیمه دهه ۱۳۸۰، این برخوردها با مهمانان این کنگره بی‌سابقه بوده است.

مامور حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دیروز حتی از ورود خبرنگار صدا و سیما هم به بهانه هماهنگ نشدن ورود دوربین و وسایل صدابرداری جلوگیری کرد درحالی که خبرنگار این رسانه، طبق روال هر ساله و معمول، دعوتنامه رسمی جامعه جراحان را ارائه داد اما حراست دانشگاه مدعی بود که بنا به تصمیمات جدید باید از روزهای قبل برای وسایل صوتی و تصویری مجوز جداگانه صادر می‌شد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • روایت مشکل‌تراشی بی‌سابقه برای پزشکان زن؛ کمر شلوارت را پایین‌تر بکش!
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز