Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی صلح دومین نمایشگاه «پلاک صلح» توسط گالری سروناز شیراز به کیوریتوری اعظم امینی از اعضای کارگروه هنرهای تجسمی ایکوم ایران در خانه موزه تیمور تاش (دانشکده دافوس) برگزار شد.

نمایشگاه گردان این رویداد به خبرنگار مهر، گفت: داوری آثار رسیده به دبیرخانه نمایشگاه پلاک صلح هفته گذشته در خانه موزه بتهوون با حضور رئیس ایکوم ایران و محسن امیری و امیر نصیری و اعظم امینی، دبیر و طراح این رویداد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعظم امینی با بیان اینکه همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه بین المللی کتاب صلح و دفاع با حضور اساتید و امرای ارتش و سپاه و دانشجویان در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس) برگزار شد، افزود: نمایشگاه کتاب و آثار نگارشی مکتوب (پایان نامه) در زمینه صلح و دفاع و نیز نمایشگاه پلاک صلح مورد بازدید شرکت کنندگان قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این مراسم رئیس دانشگاه دافوس از رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم ایران) بدلیل همکاری و برگزاری دومین نمایشگاه پلاک صلح و همچنین وبیناری تحت عنوان موزه‌ها و جایگاه آن در صلح تقدیر به عمل آورد.

دبیر و طراح دومین نمایشگاه پلاک صلح همچنین اعلام کرد: ۳۸ اثر به نمایشگاه راه پیدا کرد که ۶ اثر شایسته تقدیر شناخته شد.

وی درباره برگزاری نمایشگاه فوق در شیراز، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه پلاک صلح منوط به برپایی آئین گشایش و برگزاری نشست تخصصی است که با شرایط کرونا امیدواریم این امکان فراهم شود تا پایان مهرماه نگارخانه سروناز شیراز میزبان این رویداد باشد.

کد خبر 5033133

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز صلح و سازش نگارخانه سروناز نمایشگاه هنری هفته دفاع مقدس ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا شهرکرد بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل نمایشگاه پلاک صلح دومین نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثارهایده زرین بال روی دیوار می‌رود/«تنیده‌گی» در مرز هستی ونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، مجموعه‌ای از آثار هایده زرین‌بال نقاش نام‌آشنا و پرفروغ نسل گذشته در نمایشگاهی تحت عنوان «تنیده‌گی» در گالری سهراب به نمایش درمی‌آید.

این نمایشگاه دربرگیرنده ده اثر بزرگ از دوره‌های مختلف کاری این هنرمند نقاش است که یکی از این آثار دولته بوده و سه اثر نیز در ابعاد کوچک هستند.

در استیتمنت نمایشگاه به قلم شاهین ترکمن آمده است: «تضاد همواره در تار و پود زندگی ما تنیده شده است و ما را به رقصی موزون ولی پیچیده بین هستی و نیستی وادار می‌کند. بدان سان که ضربه‌ی ظریف قلم بر روی بوم، تصاویر ساده، پیچیده و موزون ذهن نقاش را ترسیم می‌کند و او رابه هستی نزدیک‌تر می‌کند. لبه‌ی عدم قطعیت جایی که تضاد بین نور و سایه، خطوط وجودی ما را بین واقعیت و حقیقت مشخص می‌کند، سبب می‌شود تا مرز باریک بین ذات آفرینش با نابودی و نیستی را درک کنیم، تعادلی پویا که ما را به سفر خودیابی و دگرگونی دعوت می‌کند.»

هایده زرین بال متولد ۱۳۲۵ تهران است و لیسانس نقاشی خود را سال ۱۳۴۹ از دانشگاه تهران دریافت کرد و از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۶۶ مدرس رشته هنر در دانشگاه تهران و اهواز بوده است. زرین بال از سال ۱۳۵۶ نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی متعددی در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است که از جمله آنها می‌توان به نمایشگاه انفرادی ۱۳۵۶ خانه آفتاب تهران؛ پرتره پیشگامان هنر و ادبیات ایران ۱۳۵۷ فرهنگسرای نیاوران تهران؛ نمایشگاه بین‌المللی ۱۳۵۷ بازل سوییس؛ نمایشگاه انفرادی ۱۳۵۹ دانشگاه الزهرا تهران؛ اولین بینال آسیایی ۱۳۵۹ داکا؛ نمایشگاه انفرادی ۱۳۵۹ موزه هنرهای معاصر تهران؛ هنرهای معاصر ایران ۱۳۷۱ گالری شرقی دانشگاه کلمبیا نیویورک؛ سومین بینال نقاشی ایران ۱۳۷۶ موزه هنرهای معاصر تهران؛ نمایشگاه انفرادی ۱۳۷۶ گالری گلستان تهران؛ نمایشگاه طراحی ۱۳۷۹ موزه هنرهای معاصر تهران؛ نمایشگاه هنر معاصر ایران ۱۳۸۱ دبی؛ نمایشگاه سنت و مدرنیته ۱۳۸۱ دبی؛ نمایشگاه انفرادی ۱۳۸۳ گالری آریا تهران؛ هنرمندان معاصر ایران ۱۳۸۴ موزه میمارا زاگرب؛ جنبش هنرهای نوگرای ایران ۱۳۸۴ موزه هنرهای معاصر تهران؛ نمایشگاه همراه با شهلا حبیبی و منصوره حسینی ۱۳۸۵ فرهنگسرای نیاوران تهران؛ نمایشگاه رنگ عشق ۱۳۸۸ کاخ نیاوران تهران و… اشاره کرد.

نمایشگاه «تنیده‌گی» جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ تا ۲۰ افتتاح می‌شود و تا ۳۱ اردیبهشت ادامه دارد. ساعت بازدید همه روزه از ساعت ۱۱ تا ۲۰ و جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و گالری یکشنبه‌ها تعطیل است. گالری سهراب در خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر شماره ۱۴۲ واقع است.

کد خبر 6101214

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان
  • آثارهایده زرین بال روی دیوار می‌رود/«تنیده‌گی» در مرز هستی ونیستی
  • جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری دومین جشواره تئاتر خیابانی زاب در پیرانشهر
  • فعالیت ۱۵۰۰ ناظر در برگزاری انتخابات شیراز و زرقان + فیلم
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • رویداد فرهنگی هنری باغ راه گفتگو برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود